Speidertur til Skihytta. Foto: Pål Stagnes
Foto: Pål Stagnes

Speidertur til Skihytta

Skihytta i Skorgedalen ble mange ganger brukt som mål for speiderturer på 80- og 90-tallet. Her er et bilde fra en av disse turene.

Speiding er moro, og jeg har mange gode minner fra tiden som ulvunge, speider og rover i 1. Rauma Åndalsnes. Dette bildet er fra en av mange speiderturer til Skihytta i Skorgedalen.

1. Rauma Åndalsnes var på denne tiden en ren guttespeidergruppe men det hendte også at vi var på tur sammen med jentespeiderne i 2. Rauma Åndalsnes. Dette bildet er tatt på en slik tur. Selv om guttene ser ut til å være i flertall så kan vi se noen av jentene helt bakerst i bildet.

Jeg er usikker på om det er frokost eller kveldsmat som serveres, men en ting er sikkert; det er minst én boks med Nugatti eller sjokoladepålegg på bordet. Både Nugatti og sjokoladepålegg var fast på slike turer.

Når bildet ble tatt er jeg usikker på, men mange som er voksne menn i dag ser veldig unge ut på bildene, så her snakker vi om slutten på 80-tallet eller begynnelsen på 90-tallet.

Dessverre har jeg bare noen få bilder fra de mange fine turene vi hadde sammen. Hvis noen har bilder fra denne tiden som de har lyst til å dele så send meg gjerne en e-post eller en melding på Facebook.

Noen som kjenner igjen seg selv på bildet eller ønsker å dele noe de minnes fra disse turene? Bruk gjerne kommentarfeltet.