Nasjonal Field Day 2012. Foto: Pål Stagnes
Nasjonal Field Day 2012. Foto: Pål Stagnes

LA4O Field Day 2012

I år hadde Oslogruppen et samarbeid med Norsk Maritimt Museum (tidl. Sjøfartsmuseet) og Norsk Radiohistorisk Forening. I og med at vi fikk benytte Norsk Maritimt Museums område på Bygdøynes valgte vi en mer publikumsrettet Field Day enn vi har hatt de siste årene.

I tillegg til at publikum hadde mulighet for å prøve seg på luften hadde vi også både rebusløype og RPO-løp. Inne på museet hadde Norsk Radiohistorisk Forening stilt opp med en spesialutstilling med gamle skipsradiomottakere.

På lørdag var det mange besøkende ute på Bygdøynes. Over hodene på oss var det et spektakulært flyshow  i forbindelse med norsk militær luftmakts 100 årsfeiring (klikk her for bilder fra flyshowet). Flyshow, finvær og amatørradio – kan det bli bedre?

Radioamatørenes Field Day har som mål å fremme rekruttering av nye radioamatører og styrke samarbeidet mellom norske radioamatører. En Field Day gir også trening i å operere portable stasjoner uavhengig av nettspenning fra det offentlige el-nett og permanente antenner.

 

Lenker:

 

icon-car.png
LA4O Field Day 2012, Norsk Maritimt Museum

henter kart - vennligst vent...

LA4O Field Day 2012, Norsk Maritimt Museum 59.902760, 10.699691 LA4O Field Day 2012Norsk Maritimt Museum